מדיה

אלעזר ודנה טמנו, בעלי מסעדת "סטודיו גורשה" - מסעדת השף האתיופית הראשונה בתל אביב! המביאה את עושר הטעמים של המטבח האתיופי אל החך הישראלי באופן מקורי ואותנטי. קרן נתן גאה להיות חלק מהמסע המרתק שלהם, ולסייע בהלוואה שאפשרה להפוך חלום למציאות קולינרית מרגשת.

לכתבה בפורטפוליו לכתבה ב Timeout לכתבה ב mako

 

 

כשמושית ואיתמר החליטו להקים את משק ווליס במושב שקף, הם בחרו בדרך של חקלאות חלוצית שמשלבת חדשנות עם מסורת. קרן נתן התרגשה ללוות אותם במסע המאתגר, ולראות כיצד הם מצליחים להכות שורשים - פשוטו כמשמעו.

לעוד על משק ווליס

אנחנו שמחים שהליווי והתמיכה של הקרן במיכל בנישתי ועזי מיטרני מ"פלורה״, סייעו להם להפוך חזון גסטרונומי לחוויה קולינרית מיוחדת בגליל. המיזם המרשים שלהם מייצג את הצמיחה והחדשנות בתעשיית הגבינות הישראלית, ואנחנו גאים להיות חלק מהמסע שמעשיר את נוף הקולינריה המקומית באיכות יוצאת דופן. יישר כח!

לכתבה בכלכליסט

כשקובי ארוסי פתח את בר היין הראשון בשכונה, הוא הביא עמו שנים של ניסיון מהמקומות המובילים בעיר. עם תפריט מפתיע בהובלת השפית גל פסו, המקום כבר הפך לפנינה על שדרות יהודית. קרן נתן גאה ללוות את קובי בדרכו להפיכת חלום למציאות, ולראות כיצד הוא מוסיף צבע חדש למפת הבילויים התל אביבית.

לכתבה ב Timeout

דורית וצוות קרן נתן גאים על הבחירה המדוייקת של מאקו בגלילטו החיפאית של ג׳קי ורפי האלופים, כאחת מהגלידריות הטובות בארץ. אנחנו ידענו זאת מזמן, הגיע הזמן שכולם ידעו. ישר כוח!

לכתבה ב- mako

השפית אלכס אברמוב מציעה חוויה יפנית באירוח ביתי בכתבה ב״כלכליסט״

לכתבה ב״כלכליסט״

כתבנו פוסט בפייסבוק וסיפרנו שאנחנו עסק מהדרום | מנדי ולירון מיכאלשוילי

לכתבה בדה- מארקר

קרן נתן בכתבה "הארץ הטובה" מתוך חדשות ערוץ 12

ערוץ 12

עלי כפר: חממה הידרופונית חדשה בכפר חב"ד

Dosiz

 

KolHazman

 

ליטל ברנע עזבה משרה בהייטק כדי להקים חממה הידרופונית בבית נחמיה

Mynet

מתנות מיוחדות לארוחות בלתי נשכחות | נור מינאווי

Hott

 

Walla

 

Megapro

הכל בשביל המשפחה | עובד ומיכל בן חורין

Instagram

Keren Nathan Copyright 2025 – All Rights Reserved | Design: davidandyosef | Development: Relsites
דילוג לתוכן