מדיה

מלחמה, מילואים וחקלאות - קרן נתן מתוך "עושים טוב" בחדשות 12, על הצעירים שבוחרים להכות שורשים באדמת הארץ. הקרן גאה לסייע לחלוצים החדשים בהגשמת החלום

אלעזר ודנה טמנו, בעלי מסעדת "סטודיו גורשה" - מסעדת השף האתיופית הראשונה בתל אביב! המביאה את עושר הטעמים של המטבח האתיופי אל החך הישראלי באופן מקורי ואותנטי. קרן נתן גאה להיות חלק מהמסע המרתק שלהם, ולסייע בהלוואה שאפשרה להפוך חלום למציאות קולינרית מרגשת.

כשמושית ואיתמר החליטו להקים את משק ווליס במושב שקף, הם בחרו בדרך של חקלאות חלוצית שמשלבת חדשנות עם מסורת. קרן נתן התרגשה ללוות אותם במסע המאתגר, ולראות כיצד הם מצליחים להכות שורשים - פשוטו כמשמעו.

אנחנו שמחים שהליווי והתמיכה של הקרן במיכל בנישתי ועזי מיטרני מ"פלורה״, סייעו להם להפוך חזון גסטרונומי לחוויה קולינרית מיוחדת בגליל. המיזם המרשים שלהם מייצג את הצמיחה והחדשנות בתעשיית הגבינות הישראלית, ואנחנו גאים להיות חלק מהמסע שמעשיר את נוף הקולינריה המקומית באיכות יוצאת דופן. יישר כח!

כשקובי ארוסי פתח את בר היין הראשון בשכונה, הוא הביא עמו שנים של ניסיון מהמקומות המובילים בעיר. עם תפריט מפתיע בהובלת השפית גל פסו, המקום כבר הפך לפנינה על שדרות יהודית. קרן נתן גאה ללוות את קובי בדרכו להפיכת חלום למציאות, ולראות כיצד הוא מוסיף צבע חדש למפת הבילויים התל אביבית.

דורית וצוות קרן נתן גאים על הבחירה המדוייקת של מאקו בגלילטו הממוקמת בשדה נחמיה בגליל העליון, של ג׳קי ורפי האלופים, כאחת מהגלידריות הטובות בארץ. אנחנו ידענו זאת מזמן, הגיע הזמן שכולם ידעו. ישר כוח!

השפית אלכס אברמוב מציעה חוויה יפנית באירוח ביתי בכתבה ב״כלכליסט״

כתבנו פוסט בפייסבוק וסיפרנו שאנחנו עסק מהדרום | מנדי ולירון מיכאלשוילי

קרן נתן בכתבה "הארץ הטובה" מתוך חדשות ערוץ 12

ליטל ברנע עזבה משרה בהייטק כדי להקים חממה הידרופונית בבית נחמיה


